• Paragraf:

    1. Katentuan Pangginaan supados langkung Service
    2. Kebijakan Privasi

    Katentuan Pangginaan supados langkung Service:

    Syarat lan kahanan ing ngisor iki mrentah kabeh nggunakake situs coronationcasino.com lan kabeh isi, layanan lan produk kasedhiya ing utawa liwat situs web ing (dijupuk bebarengan, situs web ing). Situs web wis diduweni lan dilakokno dening Coronation Casino - GlobaliGaming (& Quot; Coronation Casino & Quot;). Situs web wis ana tundhuk acceptance tanpa perubahan saka kabeh aturan lan kondisi sing kene lan kabeh aturan operasi liyane, kawicaksanan (kalebu, tanpa watesan, Kebijakan Privasi Coronation Casino kang) lan tata cara sing bisa diterbitake saka wektu kanggo wektu ing Situs iki kanthi Coronation Casino (bebarengan, ing & Quot; Agreement & Quot;).

    Mangga maca iki Agreement kasebut kanthi teliti, sadurunge ngakses utawa nggunakake situs ing. Miturut ngakses utawa nggunakake sembarang bagéan saka situs web, sampeyan setuju dadi bound dening aturan lan kondisi iki persetujuan. Yen sampeyan ora setuju kanggo kabeh aturan lan kondisi iki persetujuan, sampeyan bisa ora ngakses situs web utawa nggunakake sembarang layanan. Yen syarat lan kahanan iki dianggep sing nawakake dening Coronation Casino, acceptance wis tinulis winates kanggo syarat. Situs web iku mung kasedhiya kanggo individu sing paling 18 taun.

    1. Akun coronationcasino.com lan jeneng. Yen sampeyan nggawe blog / situs ing situs ing, sing tanggung jawab kanggo ngramut keamanan akun lan blog, lan sampeyan kanthi tanggung jawab kanggo kabeh aktivitas sing dumadi ing sangisore akun lan tumindak liya sing dijupuk karo blog. Sampeyan ora kudu njlèntrèhaké utawa nemtokake tembung kunci kanggo blog ing proses mblusukake utawa Kabeh, kalebu ing proses dimaksudaké kanggo perdagangan ing jeneng utawa ajining diri saka wong, lan Coronation Casino bisa ngganti utawa mbusak sembarang gambaran utawa kunci sing nganggep boten cecek utawa Kabeh, utawa digunakake kamungkinan kanggo nimbulaké hukuman Coronation Casino. Sampeyan kudu langsung menawa pengiriman notifikasi Coronation Casino sembarang Efesus ora sah blog, akun utawa nglanggar liyane keamanan. Redding Casino ora bakal liable kanggo maksud apa tumindak utawa ngilangi dening Sampeyan, kalebu samubarang kerusakan sembarang jenis dianggo minangka asil saka tumindak utawa ngilangi kuwi.
    2. Tanggung jawab saka Britania. Yen sampeyan operate blog, Komentar ing blog a, ngirim materi kanggo situs web ing, kirim pranala ing situs web ing, utawa digunakake nggawe (utawa ngidini pihak kanggo nggawe) materi kasedhiya liya saka situs (sembarang materi kuwi, & Quot; Content & Quot;), Sampeyan sing tanggung jawab total kanggo isi, lan apa gawe piala asil saka, isi sing. Sing cilik preduli saka apa Content ing pitakonan ngebentuk teks, grafis, file audio, utawa piranti lunak komputer. Dening nggawe Kontèn sumadhiya, sampeyan makili lan njamin sing:
      • downloading ing, Nyalin lan nggunakake konten sing ora infringe ing hak tertutup, kalebu nanging ora diwatesi menyang hak cipta, patent, merek dagang utawa perdagangan hak rahasia, saka pihak;
      • yen juragan wis hak kanggo intellectual property nggawe, duwe salah siji (i) ijin ditampa saka juragan kanggo ngirim utawa nggawe kasedhiya konten sing, kalebu nanging ora winates kanggo sembarang perangkat lunak, utawa (ii) aman saka juragan Perubahan perjanjian minangka kanggo kabeh hak-hak utawa kanggo konten sing;
      • sampeyan wis kebak netepi lisensi pihak katelu hubungane konten sing, lan wis rampung kabeh iku perlu kanggo kasil nembus kanggo mungkasi kedhaftar sembarang syarat-syarat dibutuhake;
      • Content ora ngemot utawa nginstal virus, Cacing, malware, Jaran Trojan utawa isi mbebayani utawa cilaka liyane;
      • Content ora spam, ora mesin- utawa kanthi acak kui, lan ora ngemot isi komersial UNETHICAL utawa bayangan dirancang kanggo drive lalu lintas menyang pihak katelu utawa ngedongkrak rangkeng search engine pihak katelu, utawa kanggo luwih tumindak Kabeh (kayata maneh Abu) utawa nasaraké panampa minangka sumber saka materi (kayata spoofing);
      • Content ora porno, ora ngemot ancaman utawa incite panganiaya menyang individu utawa èntitas, lan ora nglanggar hak privasi utawa woro-woro saka pihak;
      • blog ora njupuk pasang iklan liwat pesen elektronik bayangan kayata pranala spam ing newsgroups, dhaptar email, blog lan situs web, lan cara promosi padha unsolicited;
      • blog ora dijenengi ing proses sing nasaraké nonton menyang pikiran sing ana wong utawa perusahaan liyane. Tuladhane, URL blog utawa jeneng ora jeneng wong liyane saka dhewe utawa perusahaan saka dhewe; lan
      • sampeyan duwe, ing cilik saka Isi sing kalebu kodhe komputer, kanthi kategorinipun lan / utawa diterangake jinis, alam, migunakake lan efek saka bahan, apa dijaluk kanggo nglakoni dening Coronation Casino utawa digunakake.

      Miturut ngajokake Content kanggo Coronation Casino kanggo dilebokaké ing situs web panjenengan, sing diwenehi Coronation Casino donya-sudhut, royalty-free, lan lisensi non-eksklusif kanggo ngasilaken, ngowahi, ngganti lan nerbitaké konten sing namung kanggo tujuan nampilake, nyebarke lan mromosiaken blog. Yen sampeyan mbusak Content, Redding Casino bakal nggunakake efforts cukup kanggo nyopot saka situs web sing, nanging sampeyan ngakeni bilih caching utawa referensi kanggo konten sing bisa uga ora digawe langsung kasedhiya.

      Tanpa matesi apa sing wujud utawa warranties, Redding Casino nduweni hak (sanadyan ora kewajiban) kanggo, ing discretion Coronation Casino kang (i) nolak utawa mbusak isi apa sing, ing mratelakake panemume cukup Coronation Casino kang, nerak sembarang privasi Coronation Casino utawa ing sembarang cara mbebayani utawa objectionable, utawa (ii) siksa utawa lali akses lan nggunakake saka situs web kanggo sembarang individu utawa èntitas kanggo alesan, ing discretion Coronation Casino kang. Redding Casino bakal ora tansah kanggo nyedhiyani mbalekaken sembarang jumlah mbayar sadurunge.

    3. Pembayaran lan Renewal.
      • Sarat Umum.
        Miturut milih produk utawa layanan, sampeyan setuju kanggo mbayar Coronation Casino siji-wektu lan / utawa Fees langganan saben wulan utawa taunan dituduhake (istilah pembayaran tambahan bisa kalebu ing komunikasi). Pembayaran langganan bakal kebak ing basis wis mbayar ing dina mlebu kanggo upgrade lan bakal nutupi nggunakake layanan kanggo periode langganan saben wulan utawa taunan minangka dituduhake. Pembayaran sing ora refundable.
      • Renewal otomatis.
        Kajaba sing ngabari Coronation Casino sadurunge pungkasan periode langganan ditrapake sing pengin diwurungake langganan, langganan bakal kanthi otomatis gawe anyar lan sampeyan kuoso kita ngumpulake ragad langganan taunan utawa saben wulan banjur ditrapake kanggo langganan kuwi (uga sembarang pajak) nggunakake sembarang kertu kredit utawa mekanisme pambayaran liyane kita kudu ing rekaman sing. Nginggilaken bisa dibatalake ing sawayah-wayah kanthi ngajokake panyuwunan kanggo Coronation Casino in nulis.
    4. layanan.
      • Fees; Pembayaran. Dening tondo asto munggah kanggo Layanan akun sampeyan setuju kanggo mbayar Coronation Casino Fees persiyapan ditrapake lan Fees ambalan. Fees ditrapake bakal invoiced miwiti saka dina layanan sing mantep lan ing advance saka nggunakake layanan sing kaya mengkono. Redding Casino cadangan hak kanggo ngganti istilah pembayaran lan Fees marang telung puluh (30) dina sadurunge ditulis kabar kowe. Layanan bisa dibatalake dening sampeyan ing kapan wae ing telung puluh (30) kabar dina ditulis kanggo Coronation Casino.
      • dhukungan. Yen layanan sampeyan kalebu akses kanggo dhukungan email prioritas. & Quot; support Email" tegese kemampuan kanggo nggawe panjalukan kanggo pitulungan technical support dening email ing sembarang wektu (karo efforts cukup dening Coronation Casino nanggapi ing siji bisnis dina) bab nggunakake Layanan VIP. & Quot; Prioritas" tegese support njupuk prioritas liwat support kanggo panganggo saka standar utawa layanan coronationcasino.com free. Kabeh support bakal kasedhiya ing sesuai karo laku layanan standar Coronation Casino, tata cara lan kawicaksanan.
    5. Tanggung jawab saka situs Visitors. Redding Casino wis ora dideleng, lan ora bisa maneh, kabeh materi, kalebu lunak komputer, dikirim menyang situs web, lan ora bisa mulane dadi tanggung jawab kanggo isi sing materi kang, nggunakake utawa efek. Miturut operasi situs web ing, Redding Casino ora makili utawa ora pati jelas sing endorses materi ana dikirim, utawa sing pracaya kuwi materi dadi akurat, migunani utawa non-mbebayani. Panjenengan sing tanggung jawab kanggo njupuk pancegahan minangka perlu kanggo nglindhungi dhewe lan sistem komputer saka virus, Cacing, jaran Trojan, lan isi mbebayani utawa cilaka liyane. Situs web uga ngemot isi sing nyerang, sopan, utawa digunakake objectionable, uga isi ngemot sing ora akurat technical, kesalahane panulisan, lan kasalahan. Situs web uga bisa ngemot materi sing nerak privasi utawa woro hak, utawa infringes properti intelektual lan hak cipta, saka pihak katelu, utawa downloading ing, Nyalin utawa panggunaan kang tundhuk istilah tambahan lan kondisi, nyatakake utawa unstated. Redding Casino disclaims tanggung jawab kanggo maksud apa gawe piala asil saka nggunakake dening pengunjung saka situs web, utawa saka downloading dening sing pengunjung isi ana dikirim.
    6. Isi Dikirim ing situs Other. Kita ora dideleng, lan ora bisa maneh, kabeh materi, kalebu lunak komputer, digawe kasedhiya liwat situs web lan kaca web sing coronationcasino.com pranala, lan sing link kanggo coronationcasino.com. Redding Casino ora duwe kontrol liwat sing situs web non-Coronation Casino lan kaca web, lan ora tanggung jawab kanggo isi utawa sing nggunakake. Ngubungaké menyang situs web non-Coronation Casino utawa kaca web, Redding Casino ora makili utawa ora pati jelas sing endorses situs web utawa kaca web kuwi. Panjenengan sing tanggung jawab kanggo njupuk pancegahan minangka perlu kanggo nglindhungi dhewe lan sistem komputer saka virus, Cacing, jaran Trojan, lan isi mbebayani utawa cilaka liyane. Redding Casino disclaims tanggung jawab kanggo maksud apa gawe piala asil saka nggunakake non-Coronation Casino situs lan kaca web.
    7. Copyright Infringement lan Privasi DMCA. Minangka Coronation Casino nyuwun liyane kanggo ngormati hak properti intelektual, iku ngajeni hak properti intelektual liyane. Yen kowé pracaya marang materi sing dumunung ing utawa disambung kanthi coronationcasino.com nerak hak cipta Panjenengan, sing disaranaké kanggo ngabari Coronation Casino sesuai karo undhang Digital Millennium Copyright Coronation Casino kang (& Quot; DMCA & Quot;) Kebijakan. Redding Casino bakal nanggapi kanggo kabeh bewara kuwi, kalebu minangka dibutuhake utawa cocok dening njabut materi infringing utawa mateni kabeh pranala menyang materi infringing. Redding Casino bakal ngeblok akses sing Pengunjung lan nggunakake saka situs web yen, ing kahanan sing cocok, Pengunjung wis ditemtokake kanggo dadi infringer baleni saka hak cipta utawa intellectual property hak liyane saka Coronation Casino utawa liyane. Ing cilik saka mandap kuwi, Redding Casino bakal ora tansah kanggo nyedhiyani mbalekaken sembarang jumlah sadurunge mbayar kanggo Coronation Casino.
    8. Cipta. Agreement iki ora mindhah saka Coronation Casino kanggo sampeyan sembarang Coronation Casino utawa intellectual property pihak katelu, lan tengen kabeh, lan kepentingan lan kanggo property kuwi bakal tetep (minangka antarane pihak) namung karo Coronation Casino. Redding Casino, coronationcasino.com, logo coronationcasino.com, lan kabeh merek dagang liyane, tandha layanan, grafis lan logos digunakake karo coronationcasino.com, utawa situs sing merek dagang utawa merek dagang kadhaptar saka Coronation Casino utawa sing mènèhi lisènsi Coronation Casino kang. merek dagang liyane, tandha layanan, grafis lan logos digunakake karo situs web uga kalebu merek dagang saka pihak katelu liyane. Panjenengan nggunakake saka situs web ngawèhaké sampeyan ora nengen utawa lisensi kanggo ngasilaken utawa digunakake nggunakake sembarang Coronation Casino utawa merek dagang saka pihak katelu.
    9. iklan. Redding Casino cadangan hak kanggo nampilake iklan ing blog manawa sampeyan wis dituku akun iklan-free.
    10. Atribusi. Redding Casino cadangan hak kanggo nampilake atribusi pranala kayata 'Blog ing coronationcasino.com,'Penulis tema, lan atribusi font ing sikil blog utawa toolbar.
    11. partner Products. Miturut ngaktifake produk partner (e.g. tema) saka siji kita partners, sampeyan setuju karo katemtuan sing partner kang layanan. Sampeyan bisa milih metu saka istilah sing layanan ing sawayah-wayah kanthi de-ngaktifake produk partner.
    12. domain Names. Yen sampeyan ndhaptar jeneng domain, utawa nggunakake nransfer jeneng domain kedhaftar sadurunge, sampeyan ngakoni lan setuju sing nggunakake jeneng domain uga tundhuk ing kawicaksanan saka Internet Corporation kanggo diutus jeneng lan nomer (& Quot; ICANN & Quot;), kalebu sing Rights Registration lan Lowongan Kerja.
    13. Kaca-kaca sing. Redding Casino cadangan hak, ing sawijine discretion, kanggo ngowahi utawa ngganti bagean iki Agreement. Iku tanggung jawab kanggo mriksa Agreement iki periodik kanggo owah-owahan. Panjenengan nggunakake terus utawa akses kanggo situs web ing ngisor iki posting saka owah-owahan kanggo Agreement iki dadi pamukiman owah-owahan sing. Redding Casino uga, ing mangsa, kurban layanan lan / utawa fitur-fitur anyar liwat situs web ing (kalebu, ing release saka anyar pribadi lan sumber daya). Fitur lan / utawa layanan anyar kuwi bakal tundhuk ing syarat-syarat lan kondisi Agreement iki.
    14. mandap. Redding Casino uga ngeblok akses kanggo kabeh utawa bagéan saka situs web ing sawayah-wayah, nganggo utawa tanpa sabab, nganggo utawa tanpa kabar, efektif langsung. Yen sampeyan pengin kanggo siksa Agreement iki utawa akun coronationcasino.com Panjenengan (yen sampeyan duwe siji), sampeyan mung nyetop nggunakake situs ing. Antawis kasebut ing, yen sampeyan duwe akun layanan mbayar, akun kuwi mung bisa mungkasi dening Coronation Casino yen materially nerbitake iki Agreement lan gagal kanggo ngobati nerbitake kuwi ing telung puluh (30) dina saka kabar Coronation Casino kang kanggo sampeyan kuwi; kasedhiya yen, Redding Casino bisa siksa situs web langsung minangka bagéan saka mati umum mudhun saka layanan kita. Kabeh pranata Agreement iki kang dening alam sing ngirim urip mandap bakal urip mandap, kalebu, tanpa watesan, pranata kepemilikan, disclaimers babar pisan, indemnity lan watesan saka hukuman.
    15. Jaminan seng Ditolak. Situs web wis kasedhiya & Quot; minangka & Quot;. Redding Casino lan Penyetor lan lisensi dokumen disclaim kabeh JAMINAN apik sembarang, nyebut utawa diwenehake, kalebu, tanpa watesan, ing JAMINAN MERCHANTABILITY, fitness kanggo tujuan tartamtu lan non-pelanggaran. Sanadyan Coronation Casino utawa Penyetor lan lisensi, ndadekake sembarang babar pisan sing situs web bakal kesalahan free utawa akses sing thereto bakal fokus utawa Pêntil. Sampeyan ngerti sing diundhuh saka, utawa digunakake diwenehi isi utawa layanan liwat, ing situs ing discretion dhewe lan resiko.
    16. Batesan Tanggung Jawab. Ing acara ora bakal Coronation Casino, utawa Penyetor utawa lisensi, dadi tanggung jawab marang bab sembarang tenan topik iki persetujuan ing kontrak sembarang, teledor, hukuman ketat utawa teori legal utawa imbang kanggo: (i) sembarang khusus, kerusakan penting utawa consequential; (ii) biaya mundhut barang utowo jasa kanggo produk utawa layanan sulih; (iii) kanggo gangguan saka nggunakake utawa mundhut utawa korupsi data; utawa (iv) kanggo maksud apa jumlah sing ngluwihi Fees sing mbayar kanggo Coronation Casino wonten persetujuan sak rolas (12) wektu sasi sadurunge sabab saka tumindak. Redding Casino bakal ora hukuman kanggo maksud apa Gagal utawa wektu tundha amarga prakara ngluwihi kontrol cukup sing. kasebut ing ngarep ora berlaku kanggo ombone dilarang dening hukum.
    17. Perwakilan umum lan babar pisan. Sampeyan makili lan njamin yen (i) nggunakake situs bakal kaya déné karo Coronation Casino Kebijakan Privasi, karo iki Agreement lan kabeh hukum lan angger ditrapake (kalebu tanpa watesan sembarang lokal hukum utawa peraturan ing negara sampeyan, negara, kutha, utawa wilayah pemerintah, gegayutan tumindak online lan isi ditrima, lan kalebu kabeh ditrapake gegayutan transmisi data teknis sing dièkspor saka Amerika Serikat utawa ing negara sing manggon) lan (ii) nggunakake situs ora infringe utawa misappropriate hak properti intelektual saka pihak.
    18. Indemnification. Sampeyan setuju kanggo indemnify terus aman Coronation Casino, Kontraktor sawijining, lan sing menehi lisensine, lan direktur pamilike, perwira, karyawan lan agen saka lan marang sembarang lan kabeh claims lan expenses, kalebu pengacara 'Fees, njedhul saking nggunakake saka situs web, kalebu nanging ora diwatesi menyang nglanggar saka Agreement iki.
    19. aneka. Agreement iki persetujuan kabeh antarane Coronation Casino lan sampeyan bab prakara subyek hereof, lan padha bisa mung bisa diowahi dening Amandemen ditulis mlebu dening eksekutif sah saka Coronation Casino, utawa dening posting dening Coronation Casino saka versi diubah. Kajaba kanggo ombone hukum, yen, Nyedhiyani digunakake, Agreement iki, sembarang akses utawa panggunaan situs web bakal diatur dening hukum ing Inggris lan Wales, kalebu sawijining konflik saka hukum pranata, lan ajang tepat kanggo maksud apa musuhan njedhul saking utawa hubungane karo samubarang sing padha bakal negara lan Federal pengadilan dumunung ing London, UK. Kajaba kanggo claims kanggo injunctive relief utawa imbang utawa claims gegayutan hak properti intelektual (kang bisa digawa ing sembarang pengadilan wewenang tanpa posting jaminan), sembarang regejegan njedhul ing Agreement iki bakal pungkasanipun dienggoni ing sesuai karo Comprehensive Aturan arbitrasi saka arbitrasi Judicial lan Service Mediasi, Inc. (& Quot; Jams & Quot;) dening telung arbitrators diangkat ing sesuai karo Aturan kuwi. arbitrasi bakal njupuk Panggonan ing London UK, ing basa Inggris lan kaputusan Arbitration uga dipun tindakaken ing pengadilan sembarang. Partai berlaku ing sembarang tumindak utawa tuntutan kanggo ngleksanakake pranatane Agreement iki bakal anduweni hak biaya lan pengacara 'Fees. Yen bagean iki Agreement iki dianakaké bener utawa unenforceable, part sing bakal diterangke kanggo nggambarake maksud asli pihak ', lan bagian isih bakal tetep ing pasukan lengkap lan akibate. A Perubahan perjanjian dening salah siji partai samubarang istilah utawa kondisi iki Agreement utawa nerbitake kuwi, ing sembarang siji Kayata, ora waive tembung kuwi utawa kondisi utawa nerbitake sakteruse kuwi. Sampeyan bisa ngowahi hak miturut Agreement iki kanggo pihak sing consents kanggo, lan setuju kanggo kaiket dening, istilah lan kahanan; Redding Casino bisa ngowahi hak sawijining ing Agreement iki tanpa kawontenan. Agreement iki bakal bisa naleni marang lan bakal inure kanggo entuk manfaat saka pihak, panerusipun lan nugasi dileksanakake.

    Back to top

    Kebijakan Privasi:

    Redding Casino - GlobaliGaming ("Redding Casino& Quot;) ngoperasikaké coronationcasino.com lan uga operate situs liyane. Iku privasi Coronation Casino kang kanggo ngormati privasi gegayutan samubarang informasi kita bisa ngumpulake nalika operasi situs kita.

    Pengunjung situs

    Kaya paling operator situs, Redding Casino nglumpukake non wong-Ngenali-informasi saka urutan sing browser web lan server biasane nggawe kasedhiya, kayata jinis browser, pilihan basa, situs referring, lan tanggal lan wektu saben request manca. maksud Coronation Casino ing ngempalaken informasi non-wong Ngenali iku luwih ngerti carane pengunjung Coronation Casino kang nggunakake sawijining situs. Saka wektu kanggo wektu, Redding Casino uga nerbitaké non-wong-Ngenali informasi ing jumlah ongko ing, contone, dening Publishing laporan ing tren ing panggunaan saka sawijining situs.

    Redding Casino uga ngumpulake informasi potensi wong-Ngenali kaya Internet Protocol (IP) alamat kanggo mlebu ing pangguna lan kanggo kedhaftar ninggalake komentar ing coronationcasino.com blog / Camping. Redding Casino mung mènèhi weruh mlebu ing pangguna lan commenter IP alamat ing kahanan sing padha migunakake lan mènèhi weruh informasi wong-Ngenali minangka diterangake ing ngisor iki, kejaba alamat commenter IP lan alamat email sing katon lan dibeberke kanggo para pangurus saka blog / Situs ngendi komentar iki kiwa.

    Kumpul saka Informasi Wong-Ngenali

    pengunjung tartamtu kanggo situs Coronation Casino kang milih kanggo sesambungan karo Coronation Casino in cara sing mbutuhake Coronation Casino kanggo klumpukne wong-Ngenali informasi. Jumlah lan jinis informasi sing Coronation Casino dikumpulake gumantung ing alam sesambungane. Tuladhane, kita takon pengunjung sing mlebu ing coronationcasino.com kanggo nyedhiyani jeneng panganggo lan alamat. Wong-wong sing melu ing transaksi karo Coronation Casino dijaluk kanggo nyedhiyani informasi tambahan, kalebu minangka perlu informasi pribadhi lan financial dibutuhake kanggo proses transaksi sing. Ing saben cilik, Redding Casino ngumpulake informasi kuwi mung nggadhahi minangka perlu utawa cocok kanggo nepaki waé saka interaksi Pengunjung karo Coronation Casino. Redding Casino ora nyampekano informasi wong-Ngenali informasi liyane saka minangka diterangake ing ngisor iki. Lan pengunjung bisa tansah nolak kanggo sumber wong-Ngenali informasi, karo caveat sing bisa nyegah saka awake dhewe melu ing aktivitas-related situs tartamtu.

    Statistik dikumpulke

    Redding Casino bisa ngumpulake statistik babagan prilaku pengunjung kanggo sawijining. Redding Casino bisa nuduhake informasi iki publik utawa nyedhiyani kanggo wong. Nanging, Redding Casino ora nyampekano informasi wong-Ngenali informasi liyane saka minangka diterangake ing ngisor iki.

    Pangreksan Tartamtu Informasi Wong-Ngenali

    Redding Casino mènèhi weruh potensi wong-Ngenali lan wong-Ngenali informasi mung kanggo wong-wong saka sawijining karyawan, Kontraktor lan organisasi afiliasi sing (i) kudu ngerti informasi sing supaya proses iku atas Coronation Casino utawa kanggo nyedhiyani layanan sing kasedhiya ing situs Coronation Casino kang, lan (ii) sing wis sarujuk ora kanggo nyilakake kanggo wong. Sawetara iku karyawan, Kontraktor lan organisasi afiliasi bisa dumunung njaba saka negara; kanthi nggunakake situs Coronation Casino kang, sampeyan idin kanggo transfer informasi kasebut kanggo wong-wong mau. Redding Casino ora bakal nyewa utawa ngedol potensi wong-Ngenali lan wong-Ngenali informasi kanggo wong. Liyane saka sawijining karyawan, Kontraktor lan organisasi afiliasi, kaya ing ndhuwur, Redding Casino mènèhi weruh potensi wong-Ngenali lan wong-Ngenali informasi mung nanggepi panggilan sidhang pangadilan a, pengadilan utawa request pemerintah, utawa nalika Coronation Casino GFDL pambocoran sing akal perlu kanggo nglindhungi properti utawa hak Coronation Casino, pihak katelu utawa masyarakat ing gedhe. Yen sampeyan pangguna kadhaptar saka website Coronation Casino lan wis menehi alamat email sampeyan, Redding Casino sok-sok uga ngirim email kanggo pitutur marang kowe bab fitur-fitur anyar, solicit saran, utawa mung supaya sampeyan gaul karo apa sing arep ing karo Coronation Casino lan produk kita. Yen sampeyan ngirim kita panjalukan (contone liwat email utawa liwat salah siji saka mekanisme saran kita), kita cadangan hak kanggo nerbitaké supaya kita njlentrehake utawa nanggepi panjalukan utawa kanggo kita ndhukung kedhaftar. Redding Casino njupuk ngukur kabeh akal perlu kanggo ngreksa marang akses ora sah, nggunakake, rupane utawa karusakan saka potensi wong-Ngenali lan wong-Ngenali informasi.

    Cookies

    A cookie senar informasi sing situs toko ing komputer Pengunjung, lan sing browser Pengunjung menehi kanggo website saben wektu ngasilake manca. Redding Casino migunakake cookie kanggo Coronation Casino ngenali lan trek pengunjung, Panggunan situs Coronation Casino, lan pilihan akses situs sing. Redding Casino pengunjung sing ora pengin duwe cookie diselehake ing komputer sing kudu nyetel browser kanggo nolak cookie sadurunge nggunakake situs Coronation Casino kang, karo drawback sing fitur tartamtu saka situs Coronation Casino kang uga ora bisa dienggo mlaku tanpa bantuan cookie.

    Pindhah Business

    Yen Coronation Casino, utawa mesti kabeh aset, padha angsal, utawa ing acara sing dipercaya Coronation Casino dadi metu saka bisnis utawa lumebu bangkrut, pangguna informasi bakal dadi salah siji saka aset sing ditransfer utawa angsal dening pihak katelu. Panjenengan ngakeni bilih pindhah kuwi bisa kelakon, lan yèn acquirer saka Coronation Casino bisa migunakaké informasi pribadhi minangka kasebut ing kebijakan.

    Ads

    Ads muncul ing samubarang situs kita bisa dikirim menyang pangguna dening partners iklan, sing uga nyetel cookie. Cookie Iki ngidini server iklan kanggo ngenali komputer saben wektu padha ngirim iklan online kanggo ngumpulake informasi bab utawa liyane sing nggunakake komputer. Informasi iki ngidini iklan jaringan kanggo, antarane liyane, ngirim iklan diangkah sing padha pracaya bakal paling kapentingan kanggo sampeyan. Kebijakan isine nggunakake cookie dening Coronation Casino lan ora nutupi nganggo saka cookie dening sembarang iklan.

    Éwah-éwahan ingkang Kebijakan Privasi

    Nadyan owahan sing mungkin suntingan, Redding Casino bisa ngganti Kebijakan Privasi saka wektu kanggo wektu, lan ing sawijine sing discretion Coronation Casino kang. Redding Casino nyengkuyung pengunjung kanggo seneng mriksa kaca iki kanggo owah-owahan kanggo Kebijakan Privasi sawijining. Yen sampeyan duwe akun coronationcasino.com, sampeyan bisa uga nampa tandha maringi informasi sampeyan owah-owahan. Panjenengan nggunakake terus Situs iki sawise pangowahan ing Kebijakan bakal akehe acceptance saka owah-owahan kuwi.

    Back to top

Redding Casino wis ora ana hubungane karo pesawat tartamtu saka ratu. Seneng-seneng ing Coronation Casino!

randy.hallcasino @ wawasan dot com

Translate »
Nduwur