• содржина:

  1. Услови за Користење
  2. Политика за приватност

  Услови за Користење:

  Следните термини и услови важат за сите користење на веб-сајтот на coronationcasino.com и сите содржини, услуги и производи се достапни на или преку веб-сајтот (земени заедно, веб-страница). Веб-страница се во сопственост и управувани од страна крунисување Казино - GlobaliGaming (& Quot; крунисувањето Casino & quot;). Веб-страница е понуден предмет на вашиот прифаќање без промена на сите услови и условите содржани овде и сите други оперативни правила, политики (Вклучувајќи, без ограничување, Политика на приватност крунисувањето Казино) и процедури кои можат да бидат објавени од време на време на овој сајт од крунисувањето Казино (колективно, & quot; Спогодбата & quot;).

  Ве молиме да го прочитате овој договор пред да отворите или со користење на веб-страница. Со пристапување или со користење на било кој дел од веб-сајт, Вие се согласувате да биде обврзана со одредбите и условите на овој договор. Ако не се согласувате со сите услови и условите на овој договор, тогаш не може да пристапи на веб страната или користи услуги. Ако овие услови се смета за понуда од крунисувањето Казино, прифаќање е јасно ограничен со овие услови. Веб-сајтот е достапен само за лица кои се најмалку 18 години стар.

  1. Вашиот coronationcasino.com сметка и на сајтот. Ако се создаде блог / сајт на веб страницата, Вие сте одговорни за одржување на безбедноста на вашиот профил и блог, и вие сте целосно одговорни за сите активности што се случуваат под предвид и сите други дејствија преземени во врска со блогот. Вие не мора да се опише или да определи клучни зборови за да вашиот блог во погрешни или незаконски начин, вклучувајќи начин на кој сака да тргуваат на име или угледот на другите, и крунисување казино може да се менува или отстраните било опис или клучни зборови кои ги смета за несоодветни или незаконски, или на друг начин може да предизвика одговорност крунисување Казино. Мора веднаш да го извести крунисување Казино за секое неовластено употреба на вашиот блог, вашиот профил или било какви други прекршувања на безбедноста. Крунисувањето Казино нема да биде одговорен за било дејства или пропусти од Ваша страна, вклучувајќи какви било штети од било кој вид кои се јавуваат како резултат на таквите акти или пропусти.
  2. Одговорност на авторите. Ако работат на блог, коментар на еден блог, испраќате материјал на веб-страница, пост линкови на веб-страницата, или на друг начин (или да дозволите било која трета страна да се направи) материјал на располагање со помош на веб-страница (секој таков материјал, & Quot; Содржина & quot;), Вие сте целосно одговорни за содржината на, и било штета кои произлегуваат од, дека содржината. Тоа е случај, без оглед на тоа дали содржината во прашање претставува текст, графика, аудио датотека, или компјутерски софтвер. Преку споделување на содржина, Ви го претставуваме и гарантирате дека:
   • симнување, копирање и употреба на содржината нема да ги повредува правата на сопственост, вклучувајќи но не ограничувајќи се на авторските права, патент, трговски марки или трговски права тајна, на трети лица;
   • ако вашиот работодавец има право на интелектуална сопственост ќе се создаде, имате или (јас) доби дозвола од вашиот работодавец да ја објавите или стави на располагање на содржина, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на било кој софтвер, или (II) обезбедени од вашиот работодавец откажување како и на сите права или на содржина;
   • сте целосно во согласност со лиценци на трети лица во однос на содржината, и имаат направено сите работи потребни за успешно да помине низ до крајните корисници сите потребни услови;
   • Содржина не содржи или инсталирање на било вируси, црви, малициозен софтвер, Тројански коњи или други штетни или деструктивни содржини;
   • Содржината не е спам, не е машина- или случајно генерирани, и не содржи неетички или несакани комерцијални содржини со цел да се вози сообраќај кон страници на трети страни или зголемување на пребарувачот рангирање на трети лица сајтови, или понатаму незаконски акти (како што се phishing) или заблуда примачите во поглед на изворот на материјалот (како што се измама);
   • Содржината не е порнографски, не содржи закани или да поттикнат насилство кон поединци или правни лица, и не ги повредува правата на приватноста или публицитет на трети лица;
   • Вашиот блог не се рекламираат преку несакани електронски пораки како спам линкови на дискусиони групи, e-mail листи, други блогови и веб-сајтови, и слични несакани промотивни методи;
   • Вашиот блог не е именуван на начин кој доведува во заблуда вашите читатели во размислување дека сте друго лице или компанија. на пример,, URL или името на вашиот блог не е името на лицето, освен себе или компанија, освен свој; и
   • имаш, во случај на содржина, која вклучува компјутерски код, точно да се категоризираат и / или опишан видот, природата, користи и ефектите на материјали, дали ќе го побара од крунисувањето казино или на друг начин.

   Со испраќањето на содржина за да се крунисување Казино за вклучување на вашиот сајт, Ви даде крунисување Казино ширум светот, член на кралското семејство-бесплатно, и не-ексклузивна лиценца за репродукција, измени, се прилагодат и да ги објавуваат содржини исклучиво со цел за изложување, дистрибуција и промоција на вашиот блог. Ако ја избришете содржината, Крунисувањето Казино ќе се потрудиме да го отстраните од веб страната, но се согласувате дека кеширање или повикувања на содржина не може да се направи веднаш достапни.

   Без ограничување на било која од овие репрезентации или гаранции, Крунисувањето Казино има право (иако не и обврска) до, во дискреционо крунисување Казино (јас) одбие или отстрани било која содржина што, во разумно мислење крунисување Казино, прекрши политиката крунисување казино или на било кој начин штетни или непристоен, или (II) да го прекине или да одбие пристап до и користење на веб-сајтот на било кој поединец или правно лице за било која причина, во дискреционо крунисување Казино. Крунисувањето Казино нема да имаат обврска да се обезбеди враќање на сите претходно платени.

  3. Плаќање и обнова.
   • Општи услови.
    Со избирање на еден производ или услуга, Вие се согласувате да плаќаат крунисување Казино еднократниот и / или месечна или годишна претплата такси наведено (дополнителен начин на плаќање може да бидат вклучени во други комуникации). плаќање на месечна претплата се наплаќа врз основа на пред-плати на денот ќе се регистрирате за надградба и ќе ги покрие употребата на тој сервис за месечна или годишна претплата период како што е наведено. Плаќања не се враќа.
   • автоматско обновување.
    Освен ако не го извести крунисување Казино пред истекот на важечкиот период на претплата дека сакате да ја откажете претплатата, Вашата претплата автоматски ќе се обнови и ќе ни дозволи да се соберат на тогашниот применливи годишни или месечна претплата за такви претплата (како и сите даноци) користење на било која кредитна картичка или друг механизам за плаќање ги имаме за евиденција за вас. Надградби може да биде укинат во секое време со поднесување на вашето барање да крунисување казино во писмена форма.
  4. услуги.
   • надоместоци; плаќање. Со пријавувањето за услуги сметка, вие се согласувате да плаќаат крунисување Казино важечките подесување такси и периодични надоместоци. Потребни такси, ќе бидат фактурирани од денот се основани вашите услуги и однапред за користење на таквите услуги. Крунисувањето Казино го задржува правото да ги менува условите за плаќање и надоместоци на триесет (30) дена претходно писмено известување до вас. Услуги може да биде укинат од страна на вас во секое време на триесет (30) дена писмено известување до крунисувањето Казино.
   • поддршка. Ако вашата услуга вклучува пристап до поддршка приоритет е-маил. & Quot; Email поддршка" значи способност да се направи барања за помош на техничка поддршка преку е-маил во секое време (со разумни напори од страна на крунисувањето Казино да се одговори во рок од еден работен ден) во врска со користењето на ВИП услуги. & Quot; Приоритет" значи дека поддршката приоритет пред поддршка за корисниците на стандардот или бесплатни услуги coronationcasino.com. Сите ќе се даде поддршка во согласност со крунисувањето Казино практики стандардни услуги, процедури и политики.
  5. Одговорност на вебсајт Посетителите. Крунисувањето Казино не ги разгледа, и не можат да се видат, сите на материјалот, вклучувајќи компјутерски софтвер, објавено на веб-страница, и, не може да биде одговорен за содржината на тој материјал е, користат или ефекти. Со управување на веб-страница, Крунисувањето Казино не претставува или имплицира дека поддржува материјал има објавено, или за кои верува дека таков материјал да бидат точни,, корисно или не-штетни. Вие сте одговорни за преземање мерки на претпазливост како што е потребно да се себе си и вашиот компјутерски системи од вируси заштита, црви, тројански коњи, и други штетни или деструктивни содржини. Веб-страница може да содржи содржина која е навредлива, непристојни, или на друг начин, како и содржини кои содржат технички непрецизности, печатни грешки, и други грешки. Веб-страница може да содржи материјал кој ги крши правата на приватноста или публицитет, или ги прекршува интелектуална сопственост и други стварни права, на трети лица, или симнување, копирање или користење на која е предмет на дополнителни услови, изјави или неискажано. Крунисувањето Казино одрекува од секаква одговорност за било какви штети настанати од употреба од страна на посетителите на веб-страница, или од било симнување од оние посетители на содржина има објавено.
  6. Содржините објавени на други веб-страниците. Ние не го разгледале, и не можат да се видат, сите на материјалот, вклучувајќи компјутерски софтвер, што се достапни преку веб-сајтови и веб страни на кои линкови coronationcasino.com, и што водат до coronationcasino.com. Крунисувањето Казино нема никаква контрола врз веб-сајтови и веб страници оние што не се крунисувањето Казино, и не е одговорна за нивната содржина или нивната употреба. Со поврзувањето на веб страницата не-крунисувањето казино или веб страница,, Крунисувањето Казино не претставува или имплицира дека поддржува таков веб-сајт или веб страница,. Вие сте одговорни за преземање мерки на претпазливост како што е потребно да се себе си и вашиот компјутерски системи од вируси заштита, црви, тројански коњи, и други штетни или деструктивни содржини. Крунисувањето Казино одрекува од секаква одговорност за било какви штети настанати од користењето на веб-сајтови и веб страни кои не се крунисувањето Казино.
  7. Кршење на авторските права и DMCA политика. Како крунисување Казино прашува другите да ги почитуваат неговите права на интелектуална сопственост, ги почитува правата на интелектуална сопственост на други лица. Ако мислите дека материјалот кој се наоѓа на или поврзани со coronationcasino.com го нарушува вашите авторски права, да се охрабруваат да го извести крунисување Казино согласно Законот Digital Millennium Copyright крунисување казино со (& Quot; DMCA & quot;) политика. Крунисувањето Казино ќе одговори на сите такви известувања, вклучувајќи и како што е потребно или соодветно со отстранување на нарушувањето на материјал или оневозможување на сите линкови до кршење материјал. Крунисувањето Казино ќе го прекине пристапот на посетителот и користење на веб-сајт, ако, под соодветни околности, на посетителот е решена да биде повторување прекршители на авторските права или други права на интелектуална сопственост на крунисувањето казино или други. Во случај на раскинувањето, Крунисувањето Казино нема да имаат обврска да се обезбеди враќање на сите претходно е платен да крунисувањето Казино количини.
  8. Интелектуална сопственост. Овој договор, не се пренесе од крунисувањето Казино до вас било крунисување казино или трето лице на интелектуална сопственост, и сите права, овластувања и интереси во и на таков имот ќе остане (меѓу странките) само со крунисувањето Казино. крунисувањето Казино, coronationcasino.com, логото на coronationcasino.com, и сите други трговски марки, марки, графика и логоа кои се користат во врска со coronationcasino.com, или веб-сајт се трговски марки или регистрирани трговски марки на крунисувањето казино или даватели на лиценци крунисување Казино. другите трговски марки, марки, графика и логоа кои се користат во врска со веб-сајт може да се трговски марки на други трети страни. Вашето користење на веб-сајтот ви дава никакво право или дозвола да го репродуцираат или друг начин користи било крунисување казино или на трети лица трговски марки.
  9. реклами. Крунисувањето Казино го задржува правото да се прикаже реклами на вашиот блог, освен ако не сте го купиле сметка ад-бесплатно.
  10. Наведи. Крунисувањето Казино го задржува правото да се прикаже Наведи линкови како "Блог на coronationcasino.com,"Тема авторот, и фонт заслуга во вашиот блог подножјето или алатникот.
  11. партнер производи. Со активирање партнер производ (на пр. тема) од еден од нашите партнери, вие се согласувате со условите за користење на тој партнер. Можете да се вратиш на мандатот за услуга во секое време од де-активирање на производот партнерот.
  12. Имиња на домени. Ако сте регистрирање на име на домен, користење или пренесување на претходно регистрирани на име на домен, прифаќате и се согласувате дека употребата на името на доменот е исто така предмет на политиките на Интернет корпорацијата за доделени имиња и броеви (& Quot; ИКАНН & quot;), вклучувајќи ги и нивните Запишување на права и обврски.
  13. Промени. Крунисувањето Казино го задржува правото, во своето дискреционо, да се измени или да го замени било кој дел на овој договор. Тоа е ваша одговорност е да се провери овој Договор периодично за промени. Вашиот континуираната употреба на или пристап до веб-страница по објавувањето на какви било промени на овој Договор претставува прифаќање на тие промени. Крунисувањето Казино исто така може да, во иднина, да понудат нови услуги и / или карактеристики преку веб-страница (Вклучувајќи, на ослободување на нови алатки и ресурси). Како нови функции и / или услуги ќе бидат предмет на одредбите и условите на овој Договор.
  14. престанок. Крунисувањето казино може да го прекине вашиот пристап до сите или било кој дел на веб-страница во било кое време, со или без причина, со или без претходна најава, стапува на сила веднаш. Ако сакате да го раскине овој Договор или вашата сметка coronationcasino.com (ако го имате), можете едноставно да се прекине со користење на веб-страница. Без оглед на горенаведеното, ако имате платена сметка услуги, како сметка може да се прекине со крунисувањето Казино материјално ако го прекрши овој договор и не успеваат да се излечи таквото прекршување во рок од триесет (30) дена по известувањето крунисување Казино да ти од него; под услов, Крунисувањето казино може да престане со веб-страница веднаш како дел од општата затворање на нашите услуги. Сите одредби на овој Договор кои по својата природа треба да преживее престанок ќе преживее раскинување, Вклучувајќи, без ограничување, одредбите сопственост, гаранција одрекувања, надомест на штета и ограничувањата на одговорност.
  15. Општи услови на гаранции. Веб-страница е предвидено & quot; како што е & quot;. Крунисувањето казино и неговите добавувачи и лиценци со ова се откажуваат сите гаранции од каков било вид, експлицитни или имплицитни, Вклучувајќи, без ограничување, на гаранции за тргување, погодност за одредена цел и непрекршување. Ниту крунисување Казино ниту неговите добавувачи и лиценци, прави никаква гаранција дека веб-сајтот ќе биде без грешки, или дека пристапот до нив ќе биде континуирано или со непрекинато. Вие разбирате дека ќе преземете од, или на друг начин да добие содржина или услуги преку, на вебсајт на своја дискреција и ризик.
  16. Ограничување на одговорноста. Во никој случај ќе крунисување Казино, или неговите добавувачи или даватели на лиценци, да бидат одговорни во однос на било која тема на овој договор под било договор, невнимание, строга обврска или друга правна или правична теорија за: (јас) некои посебни, инцидентна или консеквентна отштета; (II) трошоците за набавки за замена на производи или услуги; (iii) за запирање на употреба или загуба или оштетување на податоците; или (iv) за износите кои ги надминуваат надоместоци платени од вас да крунисување Казино според овој договор во текот на дванаесет (12) месеци пред причина за акција. Крунисувањето Казино има никаква одговорност за било неуспех или задоцнување поради прашања надвор од нивната разумна контрола. Горенаведеното не се однесува на степенот забрането со законот кој се применува.
  17. Општи застапеност и гаранција. Ви го претставуваме и гарантирате дека (јас) Вашето користење на веб-сајт ќе биде во строга согласност со политиката за приватност крунисување Казино, со овој Договор и со сите применливи закони и прописи (вклучувајќи без ограничувања локалните закони и прописи во вашата земја, состојба, градот, или други владини област, во врска со онлајн однесување и прифатлива содржина, вклучувајќи ги и сите важечки закони во однос на преносот на технички податоци извезени од САД или во земјата во која живеете) и (II) Вашето користење на веб-сајт нема да ги повредува или нарушува правата на интелектуална сопственост на трети лица.
  18. Надомест на штета. Вие се согласувате да го обештети и држете безопасни крунисување Казино, нејзините изведувачи, и неговите овластеници, и нивните директори, службеници, вработени и агенти од и против сите побарувања и трошоци, вклучувајќи адвокатски хонорари, кои произлегуваат од користењето на веб-страница, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на прекршување на овој договор.
  19. Разно. Овој Договор го сочинува целосниот договор меѓу крунисување казино и вас во врска со предметот на овој закон, и тие може да се менува само со писмена измена потпишана од овластен извршен директор на крунисувањето Казино, или од страна на објавување на крунисувањето казино на ревидираната верзија. Освен во случај кога законот кој се применува, доколку ги има, поинаку не е определено, овој договор, било пристап или користење на веб-страница ќе се регулира со законите на Англија и Велс, со исклучок на конфликт на законските одредби, и соодветното место за сите спорови кои произлегуваат од или во врска со било кое од истиот ќе биде државата и федералните судови се наоѓа во Лондон, Велика Британија. Освен за побарување за привремени мерки или праведен надомест или барања во врска со правата на интелектуална сопственост (кои може да се донесе во било надлежниот суд без објавување на обврзници), сите спорови кои произлегуваат од овој Договор конечно ќе бидат решени во согласност со Сеопфатна Арбитражните правила на Судскиот арбитража и медијација служба, Inc. (& Quot; Планетата & quot;) од тројца арбитри назначени во согласност со таквите правила. Арбитражата ќе се одржи во Лондон, Велика Британија, на англиски јазик и арбитражната одлука може да се изврши во било кој суд. Преовладува партија во било каква акција или постапка за спроведување на овој договор, ќе има право на трошоци и адвокатски хонорари. Ако било кој дел на овој договор се смета за неважечки или неприменлив, тој дел ќе се толкува за да ја одрази оригиналната намера на странките, а останатите делови ќе останат во полна сила и ефект. Изземање од која било страна на било кој услов од овој Договор или прекршување, во било кое пример, нема да отстапат од таквата одредба или услов или за сите последователни прекршување. Можете да доделите Вашите права кон оваа Спогодба на било која партија која се согласува со, и се согласува да биде обврзана со, нејзини одредби и услови; Крунисувањето казино може да ги пренесе своите права според овој Договор без услови. Овој Договор ќе биде обврзувачки и ќе inure во корист на партиите, нивните наследници и дозволено дознаки.

  Вратете се на почетокот

  Политика за приватност:

  крунисувањето Казино - GlobaliGaming ("крунисувањето Казино& Quot;) coronationcasino.com функционира и може да работи на други веб-сајтови. Тоа е политика крунисување казино да ги почитуваме вашата приватност во однос на сите информации што може да се соберат, додека оперативниот нашата веб-сајтови.

  Интернет посетители

  Како и повеќето веб оператори, Крунисувањето Казино собира не-лично идентификување на информации од вид дека веб прелистувачи и серверите обично се стави на располагање, како што се видот на прелистувачот, предност јазик, се однесуваат сајт, и датумот и времето на секој посетител барање. Целта крунисувањето казино во собирањето на не-лични информации е подобро да се разбере како посетители крунисувањето казино користи својата веб-страница. Од време на време, Крунисувањето казино може да го ослободи не за лична идентификација информации во збирната, на пример,, со објавување на извештај за трендовите во користењето на својата веб-страница.

  Крунисувањето Казино исто така собира потенцијално лично идентификување на информации како Интернет Протокол (IP) адреси за најавени корисници и за корисниците coronationcasino.com оставање коментари на блогови / сајтови. Крунисувањето Казино само открива најавени корисници и коментатор IP адреси под исти околности, кој го користи и открива лично идентификување на информации како што е опишано подолу, освен дека коментаторот IP адреси и е-мејл адреси се видливи и откриваат на администраторите на блог / сајт каде што остана коментарот.

  Собирање на лично Идентификување на информации

  Одредени посетителите на веб-сајтови крунисување Казино да се избере за да комуницирате со крунисувањето казино во начини на кои бараат крунисување Казино да се соберат лично идентификување на информации. Висината и видот на информации кои крунисување Казино собира зависи од природата на интеракцијата. на пример,, бараме посетители кои се регистрирате на coronationcasino.com да им обезбеди на адреса на корисничко име и е-мејл. Оние кои се вклучени во трансакции со крунисувањето Казино се бара да се обезбедат дополнителни информации, вклучувајќи и како што е потребно на лични и финансиски информации кои се потребни за обработка на трансакциите. Во секој случај,, Крунисувањето Казино собира такви информации само доколку е неопходно или соодветно за исполнување на целта на интеракција на посетителот со крунисувањето Казино. Крунисувањето Казино не откриваат лично идентификување на информации, освен како што е опишано подолу. И посетителите секогаш може да одбие да обезбеди лично идентификување на информации, со забелешката дека тоа може да ги спречи од ангажирање во одредени веб-поврзани активности.

  Глобална статистика

  Крунисувањето казино може да собира статистички податоци за однесувањето на посетителите на нејзината веб-сајтови. Крунисувањето казино може да се прикажат оваа информација во јавна или да ја достави до другите. Сепак, Крунисувањето Казино не откриваат лично идентификување на информации, освен како што е опишано подолу.

  Заштита на одредени лично Идентификување на информации

  Крунисувањето Казино открива потенцијално лично идентификување и лично идентификување на информации само на оние на своите вработени, изведувачи и здружени организации кои (јас) треба да знаат дека информациите со цел да го обработи во име крунисување казино или да се обезбеди услуги достапни на веб-сајтови крунисување Казино, и (II) кои се согласиле да не ја открие на другите. Некои од оние вработени, изведувачи и придружни организации може да се наоѓа надвор од вашата земја; со користење на веб-сајтови крунисување Казино, Вие се согласувате на трансфер на информации за да им. Крунисувањето Казино нема да го изнајми или да го продаде потенцијално лично идентификување и лично идентификациони информации за секој. Освен на своите вработени, изведувачи и придружни организации, како што е опишано погоре, Крунисувањето Казино открива потенцијално лично идентификување и лично идентификување на информации само во одговор на налогот, судски налог или други владини барање, или кога крунисување Казино верува во добра верба дека откривањето е неопходно да се заштитат имотот и правата на крунисувањето Казино, трети лица или на јавноста во целост. Ако сте регистриран корисник на веб страната на крунисувањето казино и се испорачува вашата e-mail адреса, Крунисувањето казино понекогаш може да ви испрати е-маил за да ви кажам за нови функции, ги дели вашите повратни информации, или само ќе се задржи во тек со она што се случува со крунисувањето Казино и нашите производи. Ако ни испратите барање (на пример, преку е-мејл или преку еден од нашите механизми за повратни информации), ние го задржуваме правото да го објави за да ни помогне да ги појаснат или одговорат на вашето барање или да ни помогне да ги поддржуваат другите корисници. Крунисувањето Казино ги презема сите мерки неопходно да се заштитат против неовластен пристап, употреба, промена или уништување на потенцијално лично идентификување и лично идентификување на информации.

  Колачињата

  Колаче е низа од податоци дека веб продавници на компјутерот на посетителот, и дека пребарувачот на посетителот ги дава на веб-сајт секој пат кога посетителот се враќа. Крунисувањето Казино користи cookies за да им помогне на крунисувањето Казино се идентификуваат и да ги пратите на посетители, нивната употреба на веб-сајтот крунисување Казино, и нивната веб-страница параметри пристап. Крунисувањето казино посетители, кои не сакаат да ги колачињата поставени на нивните компјутери треба да го поставите на нивните прелистувачи за да се одбие колачиња пред да го користите веб-сајтови крунисувањето Казино, со недостаток дека одредени карактеристики на веб-сајтови крунисување казино не може да функционира правилно, без помош на колачиња.

  бизнис Трансфери

  Ако крунисување Казино, или значително сите од своите средства, се стекнати, или во случај дека крунисување Казино излегува на бизнисот или влегува во стечајната, информациите на корисникот ќе биде една од средствата кои се пренесуваат и стекнати од страна на трети лица. Вие разбирате дека може да се појават такви трансфери, и дека секој стекнувачот на крунисувањето казино може да продолжат да ги користат вашите лични информации, како што е наведено во оваа Политика.

  Реклами

  Реклами се појавуваат на било кој од нашите веб-сајтови може да бидат доставени до корисниците од страна на рекламни партнери, кои може да се постави колачиња. Овие колачиња овозможи реклама серверот да го препознае вашиот компјутер секој пат кога ќе ви испрати е-лајн реклама да ги собира информации за вас или другите луѓе кои го користат вашиот компјутер. Оваа информација им овозможува реклама мрежи за да, меѓу другото, избави насочени реклами кои тие веруваат дека ќе биде од најголем интерес за вас. Оваа Политика на приватност го опфаќа користењето на колачиња со крунисувањето казино и не го опфаќа користењето на колачиња со било рекламни.

  Промени Политика за приватност

  Иако повеќето промени најверојатно ќе бидат помали, Крунисувањето казино може да ја промени Политика на приватност од време на време, и во дискреционо крунисување Казино. Крунисувањето Казино охрабрува посетителите често се провери оваа страница за било какви промени во својата политика на приватност. Ако имате coronationcasino.com сметка, може исто така да добиете аларм ве извести за овие промени. Вашиот континуираната употреба на овој сајт, откако било каква промена во политиката на приватност ќе претставува прифаќање на таквите промени.

  Вратете се на почетокот

Крунисувањето Казино не е поврзано со било кој збир на монарси. Да се ​​забавуваат на крунисувањето Казино!

randy.hallcasino @ перспектива dot com

Translate »
Врв