• Daptar eusi:

    1. Sarat of Service
    2. kabijakan privasi

    Sarat of Service:

    Istilah jeung kaayaan di handap ngatur sadaya pamakéan website coronationcasino.com jeung sagala eusi, Ladenan sareng produk sadia di atawa ngaliwatan website (dicokot babarengan, Website nu). Website ieu dipiboga jeung dioperasikeun ku penobatan Kasino - GlobaliGaming (& Quot; penobatan Kasino & quot;). Website ieu ditawarkeun matuh ka ditampa Anjeun tanpa modifikasi tina sakabéh istilah jeung kaayaan anu dikandung di dieu jeung sagala aturan operasi séjén, kawijakan (kaasup, tanpa watesan, Sarat jeung Kaayaan Pamakéan penobatan Kasino sacara) jeung prosedur nu bisa dipedar ti jaman ka jaman dina Loka ieu ku penobatan Kasino (koléktif, nu & quot; pasatujuan & quot;).

    Mangga baca pasatujuan ieu sacara saksama saméméh ngakses atawa ngagunakeun Website nu. Ku ngakses atawa ngagunakeun bagian mana wae situs web, anjeun satuju pikeun jadi wates ku istilah jeung kaayaan kasapukan ieu. Mun anjeun teu satuju kana sagala istilah jeung kaayaan kasapukan ieu, mangka anjeun bisa jadi teu ngakses Website atawa maké ladénan nu mana wae. Lamun istilah jeung kaayaan ieu dianggap hiji tawaran ku penobatan Kasino, ditampa ieu dinyatakeun diwatesan ku istilah ieu. Website ieu ngan sadia pikeun individu anu saeutikna 18 taun.

    1. Akun coronationcasino.com jeung Loka. Lamun nyieun blog / situs dina Website nu, anjeun tanggung jawab ngajaga kaamanan akun Anjeun sareng blog, jeung anjeun pinuh tanggung jawab sakabeh kagiatan anu lumangsung dina akun jeung nu lampah séjén dicokot dina sambungan jeung blog. Anjeun teu kudu ngajelaskeun atawa milih kecap konci ka blog anjeun di luhur nyasabkeun atawa dibeunangkeun, kaasup di luhur hiji dimaksudkeun pikeun dagangan dina ngaran atawa reputasi batur, jeung penobatan Kasino bisa ngarobah atawa miceun wae gambaran atawa keyword nu ngarasa inappropriate atawa dibeunangkeun, atawa disebutkeun dipikaresep ngabalukarkeun liability penobatan Kasino. Anjeun kudu geuwat ngabéjaan penobatan Kasino nu mana wae kagunaan diidinan blog anjeun, akun Anjeun atawa breaches séjén kaamanan. Penobatan Kasino moal nanggungjawaban kana sadaya keur unggal meta atawa omissions ku Anjeun, diantarana waé Karuksakan nanaon nu ditanggung salaku hasil meta atawa omissions saperti.
    2. Tanggung jawab kontributor. Lamun beroperasi blog, mairan dina blog, masangkeun bahan pikeun Website nu, post tutumbu dina Website nu, atawa disebutkeun nyieun (atawa ngidinan pihak katilu mana wae nyieun) material sadia ku cara maké Website nu (nu mana wae nu bahan saperti, & Quot; Eusi & quot;), Anjeun bakal sapinuhnya nanggung jawab kana eusi, jeung nu ngarugikeun dihasilkeun ti, eusi nu. Nu hal mandang naha Eusi di tanya constitutes téks, grafik, an file audio, atawa software komputer. Ku nyieun eusi sadia, Anjeun ngagambarkeun jeung ngajamin nu:
      • diundeur di, Niron jeung pamakéan Eusi moal ngalanggar hak proprietary, kaasup tapi teu diwatesan ka hak cipta nu, paten, mérek dagang atawa dagang hak rusiah, ti pihak katilu mana wae;
      • lamun dunungan Anjeun gaduh hak cipta intelektual anjeun nyieun, Anjeun gaduh boh (abdi) idin ditampa ti dunungan Anjeun masangkeun atawa nyieun sadia Eusi nu, kaasup tapi teu diwatesan ka software nu mana wae, atawa (ii) aman ti dunungan Anjeun waiver minangka ka sadaya hak atawa ka eusi nu;
      • anjeun geus pinuh complied jeung lisensi pihak-katilu anu patali jeung eusi nu, jeung geus dipigawé sagala hal perlu suksés ngaliwatan pikeun ngeureunkeun pamaké nu mana wae istilah diperlukeun;
      • Eusi teu ngandung atawa masang virus mana wae, cacing, malware, kuda Trojan atawa eusi ngabahayakeun atawa destructive séjén;
      • Eusi teu spam, teu mesin- atawa acak-dihasilkeun, jeung teu ngandung eusi komérsial unethical atawa nu teu dihoyongkeun dirancang pikeun ngajalankeun lalu lintas ka situs pihak katilu atawa naekeun nu rankings search engine tina loka pihak katilu, atawa salajengna meta dibeunangkeun (saperti phishing) atawa mislead panarima pikeun sumber bahan (saperti spoofing);
      • Eusi teu porno, teu ngandung ancaman atawa ngangsonan kekerasan ka arah individu atawa badan, jeung teu ngalanggar hak privasi atawa publisitas tina pihak katilu mana wae;
      • blog Anjeun teu lalaki diémbarkeun via talatah éléktronik nu teu dihoyongkeun saperti spam tutumbu dina newsgroups, daptar email, blog sejen tur situs web, jeung métode promosi sarupa unsolicited;
      • blog Anjeun teu ngaranna di luhur nu misleads pamiarsa Anjeun ka pamikiran yén anjeun jalma atawa pausahaan sejen. Salaku conto, URL blog Anjeun atawa ngaran teu ngaran hiji jalma lian ti diri atawa pausahaan lian ti Anjeun sorangan; jeung
      • Anjeun gaduh, dina kasus Eusi nu ngawengku kode komputer, akurat categorized jeung / atawa digambarkeun jenis, alam, jeun efek tina bahan, naha dipénta pikeun ngalakukeunana ku penobatan Kasino atawa disebutkeun.

      Ku ngirimkeun Eusi ka penobatan Kasino keur citakan dina Website anjeun, anjeun dibere penobatan Kasino dunya-rupa, royalti-bébas, jeung lisénsi non-ekslusif ka baranahan, modipikasikeun, adaptasi jeung nyebarkeun eusi nu solely keur kaperluan mintonkeun, dikabaran jeung promosi blog anjeun. Lamun mupus Eusi, Penobatan Kasino bakal make usaha akal nyabut ti Website nu, tapi anjeun ngaku yen cache atawa rujukan ka Eusi teu meunang dilakukeun langsung sadia.

      Tanpa ngawatesan nu mana wae jalma Répréséntasi atawa HARANSI, Penobatan Kasino ngabogaan katuhu (sanajan teu kawajiban nu) ka, dina kawijaksanaan budi penobatan Kasino sacara (abdi) nolak atawa nyabut eusi nu mana wae nu, dina pamadegan akal penobatan Kasino sacara, ngalanggar mana wae kawijakan penobatan Kasino atawa sagala cara ngabahayakeun atawa objectionable, atawa (ii) nungtungan atawa kufur aksés ka jeung pamakéan Website ka mana wae individu atawa lembaga pikeun alesan nu mana wae, dina kawijaksanaan budi penobatan Kasino sacara. Penobatan Kasino bakal boga kawajiban pikeun nyadiakeun hiji ngabalikeun duit nu mana wae jumlah mayar saméméhna.

    3. Pamayaran jeung Renewal.
      • Sarat umum.
        Ku cara milih produk atawa jasa, anjeun satuju mayar penobatan Kasino hiji-waktu jeung / atawa waragad langganan bulanan atawa taunan dituduhkeun (watesan pamayaran tambahan bisa diasupkeun dina komunikasi séjén). pangmayaran langganan bakal muatan dina dasar pre-bayar dina poé nu ngadaptarkeun pamutahiran jeung bakal nutupan pamakéan jasa nu keur periode langganan bulanan atawa taunan salaku dituduhkeun. Pangmayaran teu refundable.
      • Renewal otomatis.
        Iwal mun ngabéjaan penobatan Kasino saméméh ahir periode langganan lumaku nu Anjeun hoyong ngabatalkeun langganan a, langganan anjeun bakal otomatis renew jeung authorize urang pikeun ngumpulkeun fee langganan taunan atawa bulanan tuluy-lumaku pikeun langganan saperti (kitu ogé nu mana wae nu pajeg) ngagunakeun mana wae kartu kiridit atawa mékanisme pamayaran séjén urang boga dina catetan pikeun anjeun. Upgrades bisa dibolaykeun iraha wae ku ngirimkeun paménta anjeun ka penobatan Kasino dina tulisan.
    4. Services.
      • waragad; pamayaran. Ku Signing up for a Services akun anjeun satuju mayar penobatan Kasino waragad setelan lumaku jeung waragad ngulang. waragad lumaku bakal invoiced dimimitian ti poé ladenan Anjeun ngadegkeun jeung sateuacanna ngagunakeun jasa saperti. Penobatan Kasino cadangan hak pikeun ngarobah istilah pamayaran jeung waragad kana tilu puluh (30) poé saméméh ditulis bewara ka anjeun. Services bisa dibatalkeun ku anjeun di kapan dina tilu puluh (30) poé bewara ditulis ka penobatan Kasino.
      • sokongan. Lamun ladénan Anjeun ngawengku aksés ka pangrojong email prioritas. & Quot; pangrojong Surélék" hartina kamampuh nyieun requests pikeun bantuan pangrojong téhnis ku email iraha wae (jeung usaha akal ku penobatan Kasino ka ngabales dina hiji poé bisnis) ngeunaan pamakéan Services VIP. & Quot; Prioritas" hartina pangrojong nyokot prioritas leuwih pangrojong pikeun pamaké standar atawa ladenan coronationcasino.com bébas. Sadaya pangrojong bakal disadiakeun luyu jeung lila ladenan standar penobatan Kasino, prosedur jeung kawijakan.
    5. Tanggung jawab Website datang. Penobatan Kasino teu reviewed, jeung teu bisa nempoan, sakabéh bahan, kaasup software komputer, dipasang ka Website nu, jeung teu bisa kitu jadi tanggung jawab eusi nu material sacara, make atawa efek. Ku operasi Website nu, Penobatan Kasino teu ngagambarkeun atawa tanda yén éta endorses bahan aya nu dipasang, atawa nu percaya material saperti jadi akurat, mangpaat atawa non-ngabahayakeun. Anjeun tanggung jawab nyokot precautions salaku perlu ngajaga diri jeung sistem komputer Anjeun tina virus, cacing, kuda Trojan, jeung eusi ngabahayakeun atawa destructive séjén. Website bisa ngandung eusi nu karasa, teu sopan, atawa disebutkeun objectionable, ogé eusi ngandung kakirangleresan téhnis, kasalahan panulisan, jeung kasalahan séjén. Website ogé bisa ngandung bahan nu ngalanggar privasi atawa publisitas hak, atawa infringes nu intelektual jeung hak proprietary séjén, pihak katilu, atawa diundeur di, Niron atawa pamakéan nu matuh ka sarat jeung kaayaan tambahan, nyatakeun atawa unstated. Penobatan Kasino disclaims tanggung jawab mana wae keur unggal ngarugikeun dihasilkeun ti pamakéan ku datang tina Website nu, atawa ti diundeur wae ku maranéhanana datang eusi aya dipasang.
    6. Eusi Posted on situs web séjén. Urang geus teu reviewed, jeung teu bisa nempoan, sakabéh bahan, kaasup software komputer, dijieun sadia ngaliwatan situs web jeung webpages nu coronationcasino.com tutumbu, jeung nu boga tumbu ka coronationcasino.com. Penobatan Kasino teu boga kontrol nu mana wae nu leuwih maranéhanana situs web non-penobatan Kasino jeung webpages, jeung teu tanggung jawab eusi maranéhanana atawa dipake maranéhanana. Ku linking ka website non-penobatan Kasino atawa Kalurahan, Penobatan Kasino teu ngagambarkeun atawa tanda yén éta endorses website atawa Kalurahan saperti. Anjeun tanggung jawab nyokot precautions salaku perlu ngajaga diri jeung sistem komputer Anjeun tina virus, cacing, kuda Trojan, jeung eusi ngabahayakeun atawa destructive séjén. Penobatan Kasino disclaims tanggung jawab mana wae keur unggal ngarugikeun dihasilkeun ti pamakéan Anjeun non-penobatan Kasino jaba jeung webpages.
    7. Copyright ngalanggar jeung Kawijakan DMCA. Salaku penobatan Kasino nanyakeun batur hormat hak cipta intelektual anak, eta ngahormat hak intelektual batur. Lamun percaya material nu aya atawa numbu ku coronationcasino.com ngalanggar hak cipta Anjeun, Anjeun wanti ka ngabéjaan penobatan Kasino luyu jeung Act Digital Millenium Copyright penobatan Kasino sacara (& Quot; DMCA & quot;) kawijakan. Penobatan Kasino bakal ngabales ka sadaya notices saperti, kaasup salaku diperlukeun atawa hade ku nyoplokkeun bahan infringing atawa nganonaktipkeun sakabeh tumbu ka bahan infringing. Penobatan Kasino bakal nungtungan aksés a nganjang ka jeung make tina Website lamun, dina kaayaan hade, nganjang ditangtukeun jadi infringer ulang tina hak cipta atawa hak cipta intelektual séjén penobatan Kasino atawa batur. Dina kasus terminasi saperti, Penobatan Kasino bakal boga kawajiban pikeun nyadiakeun hiji ngabalikeun duit nu mana wae jumlah saméméhna mayar ka penobatan Kasino.
    8. Hak inteléktual. Pasatujuan ieu teu mindahkeun ti penobatan Kasino ka anjeun nu mana wae nu penobatan Kasino atawa intelektual pihak katilu, jeung katuhu sadaya, judul jeung minat jeung sipat saperti bakal tetep (salaku antara pihak) solely jeung penobatan Kasino. penobatan Kasino, coronationcasino.com, logo coronationcasino.com, jeung sagala merek dagang nu sejenna, tanda jasa, grafik jeung logos dipaké dina sambungan jeung coronationcasino.com, atawa Website nu mangrupakeun mérek dagang atawa mérek dagang kadaptar ti penobatan Kasino atawa lisénsina penobatan Kasino sacara. dagang sejenna, tanda jasa, grafik jeung logos dipaké dina sambungan jeung Website bisa jadi mérek dagang ti pihak katilu nu lian. ngagunakeun anjeun Website nu hibah anjeun no katuhu atawa ka lisénsi ka baranahan atawa disebutkeun make nu mana wae nu penobatan Kasino atawa mérek dagang pihak-katilu.
    9. advertisements. Penobatan Kasino cadangan hak pikeun mintonkeun advertisements dina blog anjeun kajaba anjeun geus dibeuli hiji akun ad-bébas.
    10. Attribution. Penobatan Kasino cadangan hak pikeun mintonkeun tutumbu attribution saperti 'Blog di coronationcasino.com,'Pangarang tema, jeung font attribution di footer blog atawa toolbar.
    11. Rakan Produk. Ku ngaktipkeun produk pasangan (e.g. poko) ti salah sahiji mitra urang, anjeun satuju kana istilah nu pasangan ngeunaan layanan. Anjeun tiasa milih kaluar istilah maranéhanana service iraha wae ku de-ngaktipkeun produk pasangan.
    12. Ngaran domain. Upami Anjeun keur ngadaptar ngaran domain, ngagunakeun atawa mindahkeun ngaran domain saméméhna kadaptar, Anjeun ngaku jeung satuju yen pamakéan ngaran domain ogé tunduk kana kawijakan tina Internet Corporation for Ngaran Nangtukeun jeung Nomer (& Quot; ICANN & quot;), kaasup maranéhanana Hak ngadaptar jeung tanggung jawab.
    13. parobahan. Penobatan Kasino cadangan katuhu, di kawijaksanaan budi anak, pikeun ngarobah atawa ngaganti bagian mana wae pasatujuan ieu. Ieu téh tanggung jawab anjeun pikeun mariksa pasatujuan ieu périodik pikeun robah. pamakeuan anjeun geus make terus of atawa aksés ka Website di handap nu posting nu mana wae parobahan ka pasatujuan ieu constitutes ditampa parobahan maranéhanana. Penobatan Kasino meureun ogé, di masa anu payun, nawarkeun jasa jeung / atawa fitur anyar ngaliwatan Website nu (kaasup, pelepasan pakakas anyar jeung sumber). fitur sarta / atawa jasa anyar saperti jadi matapelajaran wajib ka istilah jeung kaayaan dina pasatujuan ieu.
    14. saenggeus. Penobatan Kasino bisa nungtungan aksés Anjeun ka sadaya atawa bagian mana wae Website di unggal waktu, jeung atawa tanpa ngabalukarkeun, jeung atawa tanpa aya bewara, éféktif langsung. Mun hayang nepi ka nungtungan pasatujuan ieu atawa akun coronationcasino.com Anjeun (lamun boga hiji), Anjeun bisa saukur ngaeureunkeun ngagunakeun Website nu. Notwithstanding baheula, eta upami Anjeun gaduh akun ladenan mayar, akun saperti ngan bisa terminated ku penobatan Kasino lamun materially breach pasatujuan ieu gagal cageur breach saperti dina tilu puluh (30) poe ti bewara penobatan Kasino pikeun anjeun tujuanana; disadiakeun nu, Penobatan Kasino bisa nungtungan Website geura salaku bagian tina Cicing umum turun jasa urang. Sadaya dibekelan tina pasatujuan ieu nu ku alam anu bisa ngusulkeun salamet terminasi bakal salamet terminasi, kaasup, tanpa watesan, dibekelan kapamilikan, Disclaimers jaminan, indemnity jeung keterbatasan liability.
    15. Bantahan of HARANSI. Website ieu disadiakeun & quot; salaku téh & quot;. Penobatan Kasino jeung suppliers sarta lisénsina hereby disclaim sadaya HARANSI nanaon nu, nganyatakeun atawa tersirat, kaasup, tanpa watesan, nu HARANSI of merchantability, Cimerak keur maksud tinangtu jeung non-ngalanggar. Sanes penobatan Kasino atawa suppliers sarta lisénsina, ngajadikeun mana wae jaminan yen Website bakal kasalahan haratis atawa aksés nu thereto bakal kontinyu atawa uninterrupted. Anjeun ngarti anu Anjeun undeur ti, atawa disebutkeun ménta eusi atawa ladenan nu ngaliwatan, nu Website di kawijaksanaan jeung risiko Anjeun sorangan.
    16. Watesan tina Liability. Dina no kajadian bakal penobatan Kasino, atawa suppliers anak atawa lisénsina, jadi nanggungjawaban kana sadaya nu aya kaitannana ka materi palajaran tina kasapukan ieu dina kontrak nu mana wae, lalawora, liability ketat atawa teori hukum atawa adil lain keur: (abdi) nu mana wae nu husus, Karuksakan incidental atawa consequential; (ii) biaya ngayakeun produk diganti atawa jasa; (iii) keur gangguan pamakean atawa rugi atawa korupsi data; atawa (IV) keur unggal jumlah nu ngaleuwihan waragad dibayar ku anjeun penobatan Kasino dina kasapukan ieu salila dua belas (12) periode bulan saméméh ngabalukarkeun aksi. Penobatan Kasino bakal boga liability keur unggal kagagalan atawa reureuh alatan urusan leuwih kontrol akal maranéhanana. baheula teu kudu panawaran ka extent dilarang ku hukum lumaku.
    17. Pawakilan Umum jeung Rek. Anjeun ngagambarkeun jeung ngajamin nu (abdi) ngagunakeun anjeun Website bakal luyu ketat jeung penobatan Kasino Sarat jeung Kaayaan Pamakéan, jeung pasatujuan ieu sareng sadaya undang jeung peraturan lumaku (kaasup tanpa watesan nu mana wae nu hukum lokal atawa aturan di nagara Anjeun, nagara, kota, atawa wewengkon wewenang lianna, ngeunaan ngalaksanakeun online jeung eusi ditarima, jeung kaasup sakabeh hukum lumaku ngeunaan pangiriman data téhnis diékspor ti Amérika Sarikat atawa nagara di nu reside) jeung (ii) ngagunakeun anjeun Website moal ngalanggar atawa misappropriate hak intelektual tina pihak katilu mana wae.
    18. Indemnification. Anjeun satuju indemnify jeung tahan bahya penobatan Kasino, kontraktor anak, jeung ngalisensikeun, jeung direksi masing-masing, perwira, pagawé jeung agén ti jeung ngalawan nu mana wae jeung sagala klaim jeung expenses, kaasup waragad attorneys ', timbul kaluar ti pamakéan Anjeun Website nu, kaasup tapi teu diwatesan ka palanggaran anjeun pasatujuan ieu.
    19. rupa-rupa. Pasatujuan ieu constitutes sakabéh kasapukan antara penobatan Kasino jeung anjeun ngeunaan materi palajaran hereof, jeung maranéhanana bisa ngan bisa dirobah ku amandemen ditulis disaluyuan ku hiji eksekutif otorisasi of penobatan Kasino, atawa ku posting ku penobatan Kasino tina vérsi dirévisi. Iwal ka extent hukum lumaku, lamun aya, nyadiakeun disebutkeun, pasatujuan ieu, nu mana wae nu aksés atawa pamakéan Website bakal diatur ku hukum tina Inggris jeung Wales, kaasup konflik miboga dibekelan hukum, jeung tempat ditangtoskeun keur unggal sengketa timbul kaluar atawa anu patali jeung salah sahiji sarua bakal state jeung pangadilan féderal perenahna di London, Inggris. Iwal klaim pikeun relief injunctive atawa adil atawa klaim ngeunaan hak cipta intelektual (nu bisa dibawa di mana wae pangadilan kompeten tanpa posting tina beungkeut a), nu mana wae nu sengketa timbul dina pasatujuan ieu bakal pamustunganana netep luyu jeung komprehensif arbitrase Aturan tina Yudisial arbitrase jeung Service mediasi, Nyarita. (& Quot; JAMS & quot;) ku tilu arbitrators diangkat luyu jeung Aturan saperti. arbitrase Nu bakal lumangsung di London UK, dina basa Inggris jeung kaputusan arbitral bisa enforced di pangadilan mana wae. Pihak prevailing di mana wae aksi atawa lajengkeun ngalaksanakeun pasatujuan ieu bakal dijudulan waragad jeung waragad attorneys '. Lamun bagian mana wae pasatujuan ieu dilaksanakeun sah atawa unenforceable, bagian nu bakal ditaksir ka ngagambarkeun hajat asli pihak ', jeung bagian sésana bakal tetep aya dina gaya full jeung pangaruh. A waiver ku boh pihak mana wae istilah atawa kaayaan dina pasatujuan ieu atawa breach tujuanana, di mana wae hiji conto, moal waive istilah saperti atawa kaayaan atawa breach saterusna tujuanana. Anjeun bisa milih hak Anjeun dina pasatujuan ieu ka pihak nu consents ka, jeung satuju jadi kabeungkeut ku, istilah jeung kaayaan anak; Penobatan Kasino bisa milih hak anak dina pasatujuan ieu tanpa kaayaan. Pasatujuan ieu bakal mengikat kana jeung bakal inure ka kapentingan pihak, ngaganti maranéhanana jeung nangtukeun diijinkeun.

    Balik deui ka luhur

    kabijakan privasi:

    penobatan Kasino - GlobaliGaming ("penobatan Kasino& Quot;) ngoperasikeun coronationcasino.com sarta bisa beroperasi situs web séjén. Ieu téh kawijakan penobatan Kasino pikeun hormat privasi Anjeun ngeunaan nu mana wae nu informasi we bisa ngumpulkeun bari operasi situs web urang.

    datang website

    Kawas kalolobaan operator website, Penobatan Kasino ngumpulkeun non pribadi-identifying-informasi nurun nu web panyungsi jeung server ilaharna make sadia, saperti tipe browser, leuwih sering dipake tinimbang basa, loka ngarujuk, jeung tanggal jeung waktu unggal paménta nganjang. tujuan penobatan Kasino di ngumpulkeun informasi non-pribadi identifying pikeun leuwih alus ngarti kumaha datang penobatan Kasino urang make website anak. Ti jaman ka jaman, Penobatan Kasino bisa ngaleupaskeun non-pribadi-identifying informasi dina agrégat nu, e.g., ku medarkeun laporan dina tren di pamakéan website anak.

    Penobatan Kasino oge ngumpulkeun informasi berpotensi pribadi-identifying kawas Internet Protocol (IP) Alamat keur log pamaké jeung pamaké ninggalkeun koméntar dina coronationcasino.com blog / situs. Penobatan Kasino ngan discloses asup maké jeung commenter IP Alamat dina kaayaan nu sarua nu jeun discloses informasi pribadi-identifying sakumaha nu ditétélakeun di handap, iwal Alamat commenter IP jeung alamat email nu katempo jeung diungkabkeun ka pangurus tina blog / situs mana comment ieu kenca.

    Ngumpul Informasi Pribadi-Ngidentipikasi

    datang tangtu situs web penobatan Kasino urang milih interaksi jeung penobatan Kasino cara nu merlukeun penobatan Kasino pikeun ngumpulkeun pribadi-identifying informasi. Jumlah jeung jenis informasi nu penobatan Kasino gathers gumantung kana alam interaksi. Salaku conto, urang menta datang anu ngadaptarkeun di coronationcasino.com nyadiakeun username jeung email alamat. Jalma anu kalibet dina transaksi jeung penobatan Kasino dipenta pikeun méré informasi tambahan, kaasup salaku perlu inpo pribadi jeung finansial diperlukeun pikeun ngolah transaksi jelema. Dina unggal kasus, Penobatan Kasino ngumpulkeun informasi saperti ngan duanana salaku perlu atawa hade pikeun minuhan kaperluan interaksi nganjang urang jeung penobatan Kasino. Penobatan Kasino teu nyingkab pribadi-identifying informasi lian ti sakumaha nu ditétélakeun di handap. Jeung datang sok bisa nolak nyadiakeun pribadi-identifying informasi, jeung caveat nu meureun nyegah eta tina ngalakonan kagiatan patali website tangtu.

    Statistik Aggregated

    Penobatan Kasino bisa ngumpulkeun statistik ngeunaan paripolah datang ka situs web anak. Penobatan Kasino bisa mintonkeun informasi ieu masarakat awam atawa méré ka batur. Tapi, Penobatan Kasino teu nyingkab pribadi-identifying informasi lian ti sakumaha nu ditétélakeun di handap.

    Protection of Tangtu Sejenna Pribadi-Ngidentipikasi

    Penobatan Kasino discloses berpotensi pribadi-identifying jeung pribadi-identifying informasi ngan ka maranéhanana pagawé anak, kontraktor jeung organisasi filial nu (abdi) kudu apal informasi nu guna ngolah eta atas nama penobatan Kasino atawa pikeun nyadiakeun ladenan sadia di situs web penobatan Kasino sacara, jeung (ii) nu geus sapuk teu nyingkab ka batur. Sababaraha jalma karyawan, kontraktor jeung organisasi filial bisa aya di luar nagara imah Anjeun; ku cara make situs web penobatan Kasino sacara, Anjeun ijab kabul ka transfer informasi saperti ka maranehna. Penobatan Kasino moal nyewa atawa ngajual berpotensi pribadi-identifying jeung pribadi-identifying informasi ka saha. Lian ti ka pagawé anak, kontraktor jeung organisasi filial, sakumaha ditétélakeun di luhur, Penobatan Kasino discloses berpotensi pribadi-identifying jeung pribadi-identifying informasi ngan dina response ka tepina a, Urutan pangadilan atawa paménta wewenang lianna, atawa lamun penobatan Kasino percaya iman alus panyingkepan nu alesan perlu pikeun nangtayungan hak milik atawa hak penobatan Kasino, pihak katilu atawa masarakat di badag. Mun anjeun pamaké nu kadaptar hiji website penobatan Kasino jeung geus disadiakeun alamat surélék anjeun, Penobatan Kasino aya kalana bisa ngirim Anjeun surelek ngabejaan Anjeun tentang fitur anyar, solicit eupan balik anjeun, atawa sakadar ngajaga anjeun up to date jeung naon dina jeung penobatan Kasino jeung produk urang. Lamun ngirim urang paménta a (contona via email atawa via salah sahiji mekanisme eupan balik urang), urang cagar hak pikeun nyebarkeun eta dina raraga mantuan urang netelakeun atawa ngabales paménta atawa pikeun mantuan urang ngarojong pamaké séjén. Penobatan Kasino nyokot sakabeh ukuran alesan perlu pikeun nangtayungan ngalawan aksés diidinan, make, robahan atawa karuksakan berpotensi pribadi-identifying jeung pribadi-identifying informasi.

    cookies

    A cookie nyaeta string informasi nu website toko dina komputer nganjang sacara, jeung nu browser nu nganjang sacara nyadiakeun ka website unggal waktu mulih nganjang. Penobatan Kasino migunakeun cookies pikeun mantuan penobatan Kasino ngaidentipikasi jeung lagu datang, pamakéan maranéhanana website penobatan Kasino, jeung karesep aksés website maranéhanana. Penobatan Kasino datang anu teu hayang boga cookies disimpen dina komputer anu bisa ngusulkeun diatur panyungsi maranéhna pikeun nampik cookies saméméh migunakeun situs web penobatan Kasino sacara, jeung aral nu fitur nu tangtu situs web penobatan Kasino urang bisa jadi teu fungsi bener tanpa bantuan ti cookies.

    mindahkeun Business

    Lamun penobatan Kasino, atawa substansi sadaya aset anak, anu kaala, atawa dina acara saperti teu mirip nu penobatan Kasino mana kaluar bisnis atawa asup bangkrut, informasi pamaké bakal jadi salah sahiji aset anu dibikeun atawa kaala ku pihak katilu. Anjeun ngaku yen mindahkeun kitu lumangsung, jeung nu mana wae nu acquirer of penobatan Kasino bisa terus make inpo pribadi Anjeun jadi diatur dina kawijakan ieu.

    Iklan

    Iklan muncul dina salah sahiji situs web urang bisa dikirimkeun ka pamaké ku mitra pariwara, anu bisa diatur cookies. cookies ieu ngidinan pangladen ad nu ngakuan komputer unggal waktu maranéhanana ngirim Anjeun hiji iklan online ka compile informasi ngeunaan anjeun atawa batur nu ngagunakeun komputer Anjeun. Inpo ieu ngamungkinkeun jaringan ad ka, antara hal séjén, nganteurkeun advertisements sasaran nu maranehna percaya bakal kalolobaan kapentingan ka anjeun. Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Ieu nyertakeun pamakéan cookies ku penobatan Kasino jeung teu nutupan pamakéan cookies ku nu mana wae advertisers.

    Parobahan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

    Sanajan lolobana robah anu dipikaresep jadi minor, Penobatan Kasino bisa ngarobah Sarat jeung Kaayaan Pamakéan anak ti jaman ka jaman, jeung kawijaksanaan budi penobatan Kasino sacara. Penobatan Kasino nyorong datang ka remen mariksa kaca ieu pikeun nu mana wae parobahan ka Sarat jeung Kaayaan Pamakéan anak. Upami Anjeun gaduh akun coronationcasino.com, Anjeun bisa ogé narima hiji ngageter informing anjeun parobahan ieu. pamakeuan anjeun geus make terus loka ieu sanggeus mana wae parobahan dina Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu bakal mangrupakeun ditampa Anjeun parobahan saperti.

    Balik deui ka luhur

Penobatan Kasino teu gawe bareng nu mana wae nu set tangtu monarchs. Boga fun di penobatan Kasino!

randy.hallcasino @ outlook dot com

Translate »
puncak